Cowboy Action Shooting Hungary

Magunkról

Szövegdoboz: Fegyvereink
Szövegdoboz: Galéria
Szövegdoboz: Kontakt

Tagfelvétel

Kedves Barátunk!

Szeretettel várunk új tagokat a western lövészetre. Ha érdeklődsz, első lépésként a legcélszerűbb, ha felveszed a kapcsolatot valamelyik vezetőnkkel, aki tájékozatni fog a következő versenyünkről. Itt személyesen a helyszínen megnézheted a CAS lefolyását és találkozhatsz tagtársainkkal.

Ha úgy döntesz, hogy ezt a lövészsportot kívánod folytatni, akkor majd szükséged lesz két db SA revolvelre, egy alsókulcsos vagy pumpás golyós puskára és egy sörétes fegyverre. A sörétes lehet duplacsövű (de nem Bock!), vagy század eleji pumpás típus.

Ha nincs fegyvered és fegyvertartási engedélyed, a kezdetekben a versenyzést el tudod kezdeni a sportegyesület fegyvereivel, ill.  kölcsön fegyverekkel. Erre szükség is lesz, hiszen a fegyver megszerzési engedélyhez már szükséged lesz sikeres minősítő lövészvizsgára.

Sokan még mindig feketelőporos elöltöltő revolvereket használnak. Ez is egy  lehetőség, mert az elöltöltő revolverek engedély nélkül megvásárolhatók és tarthatók. A puskák a hagyományos wrangler és cowboy kategóriákban csak szerelt lőszeresek lehetnek; habár golyós és sörétes feketelőporos elöltöltő puska is létezik, azonban ezek egylövetű ill. duplacsövű (kétlövetű) fegyverek, lövések ismétlésére, gyors újratöltésre nem alkalmasak.

Elöltöltő revolverekkel el lehet kezdeni a sportot, azonban figyelembe kell venni azt is, hogy ezek ára azonos szinten mozog a szerelt lőszeres revolverekével. Ezért mindenképp el kell gondolkodni a beszerzésen; nem érdemesebb-e rögtön a fegyver megszerzési engedélyeztetési folyamat elindítása.

Összefoglaltuk, és a honlapunkról letölthető a fegyvertartási engedély megszerzésének lépései. A lista első blikkre igen komolynak és macerásnak tűnhet, azonban a második, harmadik vas ügyintézése már csuklóból fog menni.

 

Kapcsolat:

elHeckito                           +36 20 460-1739                        elheckito@chello.hu

Leslie Bear                        +36 20 941-0989                       leslie5505@gmail.com

Szövegdoboz: Cashun.hu

Magyar Western Lövész Szakág

Szövegdoboz: Versenynaptár
Szövegdoboz: Letöltések

© 2014 - CAS Hungary — wolfhunterdesign & Co.

Fegyvertartási engedély?

Ha még nem vagy sportlövész, és most szánod el magad a sportlövészet szépségeit élvezni, akkor a mellékelt leírásban összefoglalt lépéseket kell megtenned ahhoz, hogy saját éles lőfegyvered lehessen, mellyel részt vehetsz versenyeinken.

Fegyvertartási engedély megszerzés lépései letölthetők innen >>

Szövegdoboz: Fórum

 Western lövészet

 Versenyszámok

 Kategóriák

 Lőtereink

 Tagfelvétel

Magunkról

Versenynaptár

Fegyvereink

Galéria

Letöltések

Kontakt

Western lövészet

Versenyszámok

Kategóriák

Lőtereink

Tagfelvétel

2014 - versenyek

2013 - versenyek

2012 - versenyek

Revolverek

Ismétlő puskák

Sörétes puskák

Fegyvertartási engedély

Fotók

Videók

SASS Versenyszabályzat

Minősítő lövészet és szintek

Versenyengedély-kérő lap

Fegyver megszerzési engedély

Fegyvertörvény és rendeletek

Telefon

E-mail